Horoscop la pătrat


Programe de predicție și testare gratuite

Următoarele softuri pot fi descărcate gratuit online. Înainte de descărcare ți se va cere adresa ta de email. Te rog sa completezi cîmpul respectiv cu adresa ta exactă. Ea va fi folosită numai de mine atunci cînd voi avea de anunțat modificări importante pe site. De asemenea, ea îți dă dreptul să faci parte din grupul nostru de discuții pe teme astrologice, de destin etc.

Adi

Programe disponibile


  • Testare parapsihologică (ESP)
    Ai sau nu puteri speciale?

Află dacă ai puteri psihice cu ajutorul a trei teste clasice ESP. Precogniția este abilitatea de a prevedea viitorul. Clarviziunea este abilitatea de a cunoaște lucruri care nu pot fi percepute în mod obișnuit. Telekinezia este abilitatea de a mișca obiectele folosinbd puterea mentală.

"ESP" înseamnă "percepție extrasenzorială". Acest termen desemnează abilitatea de a simți sau cunoaște informații pe alte căi decît cele ale simțurilor.

Acest program necesită Windows 95/98 sau mai nou.

Descarcă versiunea gratuită aici


  • IChing
    Harta mistică a schimbărilor

Cel mai verchi și mai cunoscut oRacol al tuturor timpurlor se află ază la dispoziția ta cu ajutorul unui praogram ușto de instalat și folosit. Programul se adresează sistemului de operare Windows 95, 98, NT și poate și celolrlalte versiuni (nu l-am testat).

Acest software cuprinde două oracole I Ching, destinate atît ghicirii imediate a viitorului cît și studiului serios al Cărții Scimbărilor. Mai multe detalii despre ce este și ce face I Ching la pagina...........

Acest program necesită Windows 95/98 sau mai nou.

Descarcă versiunea gratuită aici


  • Ghicirea viitorului pentru Windows
    Opțiunea viitorului distractivă

De la aură pînă la Tarot, acest software este ghidul tău interactiv pentru viitor. Te vei îmbogăți? Vei găsi femeia sau bărbatul viselor tale? Care sînt numere tale norocoase? Cum stai cu sănătatea?

Ai aici zece din cele mai cunoscute metode de ghicire create să te ajute să-ți clarifici viitorul: Compatibilitățile astrale, Aura, Globul de cristal, Geomancie, I Ching, Numerologie, Rune, Tarot etc.

Acest program necesită Windows 95/98 sau mai nou.

Descarcă versiunea gratuită aici


  • Psychic Fair

Nu faci decît să furnizezi numele tău și data nașterii pentru o analiză rapidă a personalității tale din punct de vedere astrologic și numerologic. Compară interpretările astrologiei occidentale, chinezești și chaldeene.

Poți oferi cadou predicțiile tale care pot fi printate etc.

Acest program necesită Windows 95/98 sau mai nou.

Descarcă versiunea gratuită aici

 


Înapoi la index general | grup de discuții | contact

©Horoscop la pătrat 2003.